Ledige eiendommer i Alvdal
Skolelogo
Alvdal Midt i Væla
Alvdal kino
Levende landbruk
Nyheter

Paddington%20noNå er programmet for Alvdal kino for januar lagt ut!

 

Du finner det her: Kinoprogram januar

 

eller på Alvdal kinos hjemmeside: www.filmweb.no/alvdalkino/  

 

eller på vår facebookside: Alvdal kino  

 

Visningene foregår i Aukrustsenteret.

 

Kinobilletter kan kjøpes på nett og mobil gjennom eBillett.

01.01.2015

Det er oppdaget flere tilfeller av lus i barnehager og skoler. Vi oppfordrer alle foreldre/foresatte til å undersøke hodebunnen til sine barn. Dette er den beste måten å oppdage hodelus på, det er viktig å kjemme håret med lusekam, dette må gjennomføres systematisk og grundig i minst åtte dager deretter minst en gang i uka, i tre uker.

 

Om man finner lus, må man behandles med lusemiddel som man får kjøpt på apoteket. Følg nøye bruksanvisningen for det middelet du bruker.

Dette er også viktig for å forebygge videre smitte til andre.

 

For mer informasjon, se link til Folkehelseinstituttet.

19.12.2014

P1030141Tradisjon tro ble det arrangert julelunsj ved Alvdal ungdomsskole i år også.

 

9. trinn serverte varm sjokolade m/krem og grovt brød og mye godt pålegg. Elever og ansatte ved skolen, vaktmestere på kommunalteknikk, ansatte ved tannklinikken og skolens «besteforeldre» ble ønsket velkommen av rektor Erik Vangen Jordet og leder for elevrådet Jarne Kristoffer Nerby.

 

Elevrådet arrangerte også utkledningsdag denne dagen, med jul som tema. Mange fine julekostymer og ikke minst dekorative hodeplagg var å se.

19.12.2014

Bente LinjordetBente Linjordet har sin siste arbeidsdag som leder for kulturenheten i Alvdal kommune onsdag 17/12, og hun ble takket med blomster fra rådmannen for sin innsats. Hun avslutter nå sitt ett-års vikariat og går forholdsvis rett over i svangerskapspermisjon, mens "gammelkultursjefen" Henny Oddveig Kveen Brustad nå avslutter sin permisjon og starter opp igjen på nyåret.

16.12.2014

Luciatog Dæhlie 12.12.14 (7)I dag feiret vi Luciadagen i Plassen barnehage, avd. Solan. Vi hadde først besøk av barnas familier, barna gikk Luciatog og sang for de fremmøtte. Dette er tradisjon i barnehagen, og det var som vanlig kjempekoselig.

Senere på dagen gikk samme barna til Dæhlie hvor de gikk Luciatog rundt i butikken. Dette er første gangen vi gjør dette, vi ble veldig godt mottatt. Barna sang for de ansatte på butikken, og de fikk med seg litt snacks tilbake som takk for underholdningen.

15.12.2014
Aktivitetskalender
Gå til Kalender
Kontakt

Alvdal Kommunehus er åpent mandag - fredag kl. 08:00 - 15:30.

 

Sentralbordet

- tlf. 62 48 90 00 - og publikumsmottak er åpent mandag - fredag

kl. 09:00 - 15:00.

 

Epostadresse: postmottak@alvdal.kommune.no

 

Fax: 62 48 90 01

 

Org.nr: 939 984 194

 

Bankkto: 1895.06.00140

Lenker