Status for vaksinering i Alvdal pr 27. april 2021

I uke 17 vil det bli satt 90  vaksiner. Dette er både 1.dose og 2. dose vaksinering.

I uke 18 vil Alvdal kommune få 84 nye doser som vil bli satt i løpet av den uka.

I ukene framover vil det bli satt flere 2.doser, og dette vil medføre at det går noe langsommere med 1. dose vaksinering.

Vi minner om at de som har fått brev om vaksine må sende inn svar på dette, enten ved å levere skjemaet til kommunehuset, eller ved å sende sms der de skriver om de ønsker vaksine eller ikke. Det er viktig at meldingen inneholder fullt navn på avsender. SMS kan sendes til et av disse numrene: 45 97 36 88 eller 47 79 15 23.

Alle som har fått en dose med vaksine fra Astra Zeneca vil få tilbud om andre dose med vaksine fra en annen produsent. De dette gjelder vil bli kontaktet på sms når det er deres tur til å få 2.dose.

Brevet fra folkehelseinstituttet kan du lese ved å følge denne lenken (PDF, 147 kB)