Status på vaksinering i Alvdal pr 13. april 2021

Alvdal kommune er fortsatt i gang med å vaksinere gruppe 4 i vaksineprogrammet. gruppe fire er personer i aldergruppen 65-74 år, og personer i alderen 18- 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig sykdomsforløp.

Pr i dag er litt over 600 doser satt i Alvdal.

Dersom du er eldre enn 70 år, eller i risikogruppe, og ikke har fått innkalling enda, ber vi deg om å ta kontakt med legekontoret.

Denne uken har vi fått 11 hetteglass med vaksine fra Pfizer. Dette tilsvarer 66 vaksinedoser.

Alvdal kommune forholder seg til statlige føringer når det gjelder hvilke personer som blir vaksinert. Dette gjør at vaksinekøen ikke bare styres av alder, men også av medisinske årsaker.

Alle skal bli kontaktet pr SMS eller telefon når det er din tur for å få vaksinen. Årsaken til at også  noen i vaksinegruppe 8 har blitt tilbudt vaksine er at Astra Zeneca vaksinen i en periode bare var godkjent for personer under 65 år.