Stor fotokonkurranse - Levende landbruk i Alvdal og Tynset

Landbrukskontoret for Alvdal og Tynset inviterer til fotokonkurransen ”Levende landbruk i Alvdal og Tynset kommuner”. Vinnerne får hver sin smakfulle forundringspakke med kortreist lokalmat. Vinnerbildene vil bli stilt ut i ei fotoutstilling på bibliotekene i Alvdal og Tynset. Kanskje blir det ditt bilde som får smykke veggen på landbrukskontoret på Alvdal?

Vi ønsker oss mange flott bilder som illustrer det levende landbruket vi har i Alvdal og Tynset, innen temaene:

1. Gårdbrukere i arbeid - Tips: Traktorarbeid, fjøsstell, sesongarbeid, setring mm.
  2. Aktivt skogbruk - Tips: Vis drifta av skogen vår: planting, rydding av skog, hogstmaskiner, manuell hogst mm.
  3. Bruk av utmarka vår - Tips: Jakt, fiske, beitedyr, bærplukking, turbilder mm.

Send oss bilder du har tatt med mobil eller et digitalkamera. Dersom du sender bildet direkte fra din mobil, må du huske å angi at bildet sendes i opprinnelig størrelse.

Frist for å levere bilder er 1. november 2020.

Bilder sendes til: mariann.totlund@alvdal.kommune.no

Juryen består av ordfører i Tynset, Merete Myhre Moen, ordfører i Alvdal, Mona Murud, og representanter fra faglaga i Alvdal og Tynset kommuner.

Følg denne lenken for å se plakat og konkurransereglene (PDF, 316 kB)

Mariann Totlund
Enhetsleder landbruk og miljø