Min side

Det er flere innsynsløsninger til offentlige tjenester i Norge i dag. på denne siden har vi samlet både de som gjelder deg som innbygger i Alvdal, og noen av de nasjonale tjenestene. 

 

Min side - kommune.no

På "Min side - kommune.no"  finner du tjenester og informasjon som gjelder deg. Her kan du finne brevene du har fått fra oss, oversikt over dine eiendommer, informasjon fra Skatteetaten og oversikt over noen andre nasjonale tjenester. 

Følg denne lenken til Min side 

eDialog

Kontakt oss på eDialog
Alvdal kommune bruker eDialog. Med den kan du trygt sende oss brev og dokumenter elektronisk selv om de er unntatt offentlighet.

Å sende dokumenter via e-post kan være usikkert, i tillegg kan de bli stoppet i spamfilteret hos e-postleverandøren din. Ved å bruke eDialog kommer dine dokumenter raskt fram til mottakeren på en enkel og trygg måte.

Du kan også sende dokumentasjon som er unntatt offentlighet via eDialog

Følg denne lenken for å kontakte oss via eDialog

Hvordan logge inn med elektronisk id:

For å få tilgang til Min side, må du logge deg inn via ID-porten med en av disse innloggingsmetodene:

  • MinID
  • BankID
  • BankID på mobil
  • Buypass
  • Commfides

Noen av tjenestene og informasjonen på Min side kan inneholde sensitive personopplysninger. Hvis du har logget deg på med MinID får du ikke se disse detaljene. Hvis du prøver å åpne en detaljside som inneholder sensitive personopplysninger, vil du bli bedt om å logge deg på på nytt med et høyere sikkerhetsnivå (for eksempel BankID).

Les mer om de ulike innloggingsmetodene og hvordan du kan bestille dem her

Servicetorget  i Alvdal kommune kommune

Har du spørsmål om Min side eller digital post fra Alvdal kommune, ring telefonnummer 62 48 90 00 eller send e-post til: postmottak@alvdal.kommune.no.