Min side

Det er flere innsynsløsninger til offentlige tjenester i Norge i dag. på denne siden har vi samlet både de som gjelder deg som innbygger i Alvdal, og noen av de nasjonale tjenestene. 

Sjølbetjening

Min eiendom

På siden MinEiendom finner du all relevant informasjon knyttet til din eiendom i Alvdal kommune.

I MinEiendom finner du blant annet informasjon om:

 • Kommunale gebyrer
 • Feiing/branntilsyn
 • Renovasjon
 • Kart
 • Tinglyste heftelser
 • Ufakturerte gebyrer

Du finner også en meldingstjeneste om det er noe du ønsker å melde fra om til Alvdal kommune, og du er ikke avhengig av kommunens åpningstider for å finne informasjon knyttet til eiendommen din. MinEiendom er tilgjengelig hele døgnet på alle digitale plattformer.

Du finner alt dette ved å følge denne lenken

Fakturainnsyn - se dine fakturaer fra kommunen

Her kan du få oversikt over alle fakturaer som er sendt deg fra Alvdal kommune. Oversikten viser hvilke fakturaer som er betalt og hvilke som ikke er betalt.  Her kan du også hente ut kopi av fakturaen om du ønsker det. Ved behov kan du søke om betalingsutsettelse på krav som ikke er forfalt. Under «Min profil» kan du kontrollere og eventuelt endre opplysninger.  

Du logger deg inn med BankID ved å følge denne lenken til fakturainnsyn

Min side - kommune.no

På "Min side - kommune.no"  finner du tjenester og informasjon som gjelder deg. Her kan du finne brevene du har fått fra oss, oversikt over dine eiendommer, informasjon fra Skatteetaten og oversikt over noen andre nasjonale tjenester. 

Følg denne lenken til Min side  

eDialog - send post sikkert til kommunen

Kontakt oss på eDialog
Alvdal kommune bruker eDialog. Med den kan du trygt sende oss brev og dokumenter elektronisk selv om de inneholder sensitiv informasjon.

Å sende dokumenter via e-post kan være usikkert, i tillegg kan de bli stoppet i spamfilteret hos e-postleverandøren din. Ved å bruke eDialog kommer dine dokumenter raskt fram til mottakeren på en enkel og trygg måte.

Følg denne lenken for å kontakte oss via eDialog

Hvordan logge inn med elektronisk id:

For å få tilgang til Min side, må du logge deg inn via ID-porten med en av disse innloggingsmetodene:

 • MinID
 • BankID
 • BankID på mobil
 • Buypass
 • Commfides

Noen av tjenestene og informasjonen på Min side kan inneholde sensitive personopplysninger. Hvis du har logget deg på med MinID får du ikke se disse detaljene. Hvis du prøver å åpne en detaljside som inneholder sensitive personopplysninger, vil du bli bedt om å logge deg på på nytt med et høyere sikkerhetsnivå (for eksempel BankID).

Les mer om de ulike innloggingsmetodene og hvordan du kan bestille dem her

Servicetorget  i Alvdal kommune kommune

Har du spørsmål om Min side eller digital post fra Alvdal kommune, ring telefonnummer 62 48 90 00 eller send e-post til: postmottak@alvdal.kommune.no.