Ledige stillinger

Følg denne lenken for å se ledige stillinger i Alvdal kommune

Alvdal kommune har ca 2450 innbyggere, et allsidig næringsliv med jordbruk, industri- og servicevirksomheter. Aukrustsenteret, Synnøve Finden, Tronfjell, Savalen, Alvdal Vestfjell er kjente navn og steder som setter Alvdal på kartet. RV3 og Rørosbanen sikrer kommunen gode kommunikasjonslinjer.

Alvdal kommune tilbyr et godt arbeidsmiljø, ordnede arbeidsforhold, konkurransedyktig lønn og faglig utvikling. I dag jobber rundt 280 dyktige og engasjerte mennesker i kommunen. Nå skal vi styrke laget og er på jakt etter nye medarbeidere.

 

Ønsker du å jobbe i Alvdal kommune? Her finner du informasjon om våre ledige stillinger, og veiledning til hvordan du søker. 

Velkommen som jobbsøker i Alvdal kommune

Alvdal kommune er en organisasjon i stadig utvikling. Vi er ca 280 ansatte fordelt på 220 årsverk inndelt i 12 enheter.

Vi leverer varierte tjenester til kommunens innbyggere og utfører oppgaver innenfor ulike fagområder. Som ansatt i kommunen har du muligheter for personlig og faglig utvikling.

Alvdal kommune er en arbeidsgiver som ønsker mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, etnisitet og funksjonsnedsettelser.

 

Personvernerklæring
Rekrutteringssystemet EasyCruit

Alvdal kommune bruker rekrutteringssystemet  EasyCruit. Din brukerprofil i kommunens gamle rekrutteringssystem er ikke lenger gyldig, og du må registrere CV-en din på nytt. Dersom CV-en din skal forbli lagret må du opprette deg som bruker i EasyCruit. Du kan også søke på stillinger uten å opprette deg som bruker, men da vil ikke CV-en din bli lagret. 

Søknadsprosessen

Alvdal kommune bruker elektronisk søknadssystem. Alle søknader, også åpne søknader, skal registreres og sendes gjennom dette systemet.
CV skal fylles ut direkte i systemet. Det er ikke tilstrekkelig å legge ved CV som vedlegg. Attester og vitnemål skal legges ved søknaden.

Etter søknadsfristens utløp, blir det utarbeidet offentlig søkerliste.

Mer informasjon

Har du spørsmål om utlyste stillinger, kan du ta kontakt direkte med kontaktperson oppgitt i stillingsannonse.

Trenger du mer informasjon om søkeprosessen, så ta kontakt med personalavdelingen tlf. 62 48 90 00.

Det kreves gyldig politiattest ved tilsetting i stillinger der du skal jobbe med barn, og for stillinger innen helse og omsorg. 

Se utlyste stillinger og søk her

Velkommen som jobbsøker hos oss! 

Kontakt

Ingrid Storrøsæter
Personalsjef
E-post
Mobil 47 79 15 29
Bjørg Petra Normann
Personalrådgiver
E-post
Mobil 91 13 10 83