Aktuelt

Smittetallene i Norge har økt drastisk de siste ukene. Også i nærområdet har vi nå smittetilfeller. Alt tyder på at vi har en situasjon der smitten kan bli svært vanskelig å kontrollere hvis vi ikke gjør en innsats for å bremse spredninga nå.

Nedenfor finner du en kort oppsummering av de nyeste anbefalingene fra regjeringa. Du kan lese mer om hver enkelt punkt ved å følge denne lenken til folkehelseinstituttet

Etter regjeringens oppfordring om skjerpede smitteverntiltak er det bestemt at kommunestyremøtet den 29. oktober lukkes for publikum. Møtet er også flyttet til Flåklypasalen for å kunne holde god avstand mellom deltakerne.

Møtet overføres direkte på nettet, og du kan se det ved å følge en av disse lenkene.

TronTv

TronTv på Facebook

Alvdal kommunes facebookside

Eierkommunene i samarbeid med Abakus inviterer til webinar 11.november kl. 09-11. Målgrupper er bedrifter, enkeltpersonforetak og bestillere i kommunene.

På vegne av Innlandet fylkeskommune informerer vi næringslivet i Alvdal om muligheten til å søke støtte til bedriftsintern opplæring.

Alle influensavaksiner er forbeholdt risikogruppene i første omgang fram til 1.desember. Dersom det er restlager etter at risikogruppene er vaksinert, åpner vi for at alle som ønsker kan få vaksine.

Ønsker du å støtte organisasjonen Rivers Global som bekjemper plast i havet, kan du gi penger på denne måten:

• Vipps til 531436
  • Kontonummer: 2801.50.14484

Ønsker du å støtte TV-aksjonen og WWF for bekjempelse av plast i havet, kan du gi penger på denne måten fra 9. oktober:

• Vipps til 2133
  • Ring: 822 08 008 (du gir da automatisk 300,-)

Kontonummer: 8380.08.09005

Folkebadet holder åpent for babysvømming og småbarnsbading fra mandag 12. oktober!

Landbrukskontoret for Alvdal og Tynset inviterer til fotokonkurransen ”Levende landbruk i Alvdal og Tynset kommuner”. Vinnerne får hver sin smakfulle forundringspakke med kortreist lokalmat. Vinnerbildene vil bli stilt ut i ei fotoutstilling på bibliotekene i Alvdal og Tynset. Kanskje blir det ditt bilde som får smykke veggen på landbrukskontoret på Alvdal?

Oppvekstplan 2020-2024 for Alvdal kommune er lagt ut på høring.

Følg denne lenken for å se høringsdokumentene

Høringsfrist er 16. oktober.